Дозволь собі бути справжньою,
Не зважай на суспільні "тренди"
Хай кажуть,шо ти легковажна,
Йди завжди лише гордо вперед
Хай лунають несхвальні вигуки,
Тобі ж не потрібні овації,
Ти у себе одна й на віки'
А вони - лиш тіні в прострації
Ти у себе одна - пам'ятай про це
Дбай про розум, душу і тіло
Живи так, як підказує серце,
Все, що робиш - роби сміливо!
Не бійся своєї рішучості,
Спонтанність - не так вже й погано
Не хапайся за маску байдужості,
Коли в душі - урагани
Якщо не полюблять справжньою,
Не старайся бути актрисою
Лиш всміхнись на прощання радісно
І щільно закрий завіси!