Що я можу сказати тобі про життя,
Про цей день, про тепло та кохання?
Глянь, цвіте і радіє весною земля,
А душа лиш чекає нового світання.
Чи я можу хоч іноді жити в думках?
Чи я можу побути сьогодні для тебе
І залишитись світлом у твоїх очах?
Чи я можу побути з тобою для себе?
Я не прошу від тебе новин і рядків
Із теплом та кохання. Це все лише мрії.
Я лиш частку прошу недописаних слів
Залишати слідами живими в надії.
Я так хочу залишитись в твоїх очах
І мої жити більше без тебе не згодні.
Розійдемось знов ми по своїх полюсах.
Що я можу зробити для тебе сьогодні?