Зі мною ти не змокнеш
Під проливним дощем !
Зі мною пиво смачніше
З в'ялиним лящем !
Ти з голоду не здохнеш -
Коли поруч буду я !
Ми поїдемо стопом на небеса !
Зі мною ти усміхнешся
Курнем по одній !
Захочеш підем нап'ємся -
Не кажи мені ні !
Холодна темна кімната
Кондинсат на склі ...
Малює ніч нашу пристрасть
На вікні ...
На вікні.....
За руки будем гуляти,
Бухати шанель !
Сусіди будуть кричати
Мені добрий день !
За мною ти не заплачеш
Коли випущу пар !
Не треба так сумувати -
Сходи краще в бар !