🌿
У порожньому місті
повітря чистіше,
без сонячних проявів
людської мармизи.
Триматись за небо
набагато простіше,
коли тебе ніхто не тягне
до низу.
У порожньому місті
посміхатись вільніше,
коли впевненість не треба
у собі глибоко шукати.
В такі моменти ти почуваєшся
сильнішим,
в такі моменти припиняєш
страждати.
Тиша належить
сумним обіймам вокзалу,
дощі вічності стають
дедалі відкрито гучніші.
світ захований
під затишним пледом овалу,
а в порожньому місті
повітря чистіше.