Думки вслух...
Доброта –це перлина, скарбниця, якою потрібно захоплюватися! Доброту слід переймати,продовжувати,підтримувати,оберігати!
Повага – кращий приклад мудрої поведінки!
Людина, створена Всевишнім - винахідник, унікальна, талановита, геніальна! Навчитися розвивати ці здібності, талант і вміло, досконало ними володіти - важливо для кожного!
30.03.21 6.36
На фото мои рисунки.
Мысли вслух ...
Доброта-это жемчужина, сокровище, которым нужно восхищаться! Доброту следует перенимать, продолжать, поддерживать, оберегать!
Уважение - лучший пример мудрого поведения!
Человек, созданный Всевышним – изобретатель, уникален, талантлив, гениален! Научиться развивать имеющие способности, талант и умело, в совершенстве ими владеть – важно для каждого!
30.03.21 6.36
На фото мои рисунки.