А завтра - локдаун,
А, може, нокдаун,
Увесь даунтаун
У корках застиг.
І в спальних районах,
Цих джунглях бетонних,
Як вівці в загонах,
Авто. Тлум і біг
Припинені нагло,
І рух ніби драглі,
І юрмиська спраглі,
І тисячі ніг
Плуганять столицю,
Знервованолицю,
Повз моли й крамниці.
Локдаун. Бліцкриг.