Для тебе...
З тобою...
Для вас...
Хоч можливо й неправильні кроки,
Але певно настав той час,
Щоб отримати нові уроки.
Самостійно вчитеся іти,
Лиш подумайте тричі, чи й більше.
Бога в серці зумійте знайти
І хай зроблене душу тішить.
Вас багато у мене нема...
Прийде час - покинете хату,
Одне одному бажайте добре,
Буде легше по світу блукати.
Вір у брата!
Підтримуй сестру!
І тоді розправите крила.
Вибирайте дорогу таку
Де є Бог, щоб біда не скосила.
І якщо оглянетесь колись,
Щоб не мучили сумніви й сором
І щоб Ангел ваш не втомивсь,
І завжди хоронив від горя.
Все для тебе... з тобою... Для вас.
Хоч попереду що, не відомо -
Кожен день, кожну мить, кожен час
Я думками лечу до дому.