Завжди невчасно він прийде
І сяде біля нас...
Таке дурне але смішне,'
Вулканізація баланс...
Він любить дзиркати на все
Цікавими очима ....
В кульочку щось завжди несе,
Мовчить він мов рибина...
Спитав різницю він у нас
Чи хіппі вірять бога..?
В сто третім вивчився колись,
Туди йому й дорога...
Спитав різницю другий раз,
Бо сам він і не знає ...
Чи хіппі він чи папуас?
А потім загукає!!!!!!!!
Вулканізація баланс!!!!!
Вулканізація баланс!!!!!
Вулканізація баланс!!!!!
Вулканізація баланс!!!!!