Ніколи не було війни,
там де люди думають самі.
Більшості із нас,
достатньо пари,
чому ж не розумію,
як треба робить висновки-
збиваємось в отари.
Необхідністю,пояснюють проблеми,
закони джунглів,
хитрі люди,хитрі схеми,
придумують для нас,
традиції,емблеми.
Існує правда
і обманутих людей нема,
чи то я дурень,
чи хтось забув навіщо голова.
Будь собою
і не важливо,
як впаде дзвінка монета,
навіть якщо залишився один,
будь собою,
навіть коли проти-вся планета.
Немає долі,
окрім тієї, що ми творимо самі,
люди "красять" місце,
і пізно шукать винних,
коли на таймері нулі...