У дні травневі , теплі й гожі
Де все всміхається мені,
Згадати хочу я людину ,
що найдорожча на землі.
Тобі , матусенько рідненька ,
Подяку я від серця шлю.
І хочу , щоб ти добре знала ,
Як сильно я тебе люблю!
За пісні гарні колискові,
Які співала ти мені,
За всі важкі безсонні ночі-
Поклін мій низький до землі!
2021р. Андрій Рубан