Яке то щастя бачити той світ,
Погожі ранки й сонця схід,
Побачити у небі журавлі
Й пахучі трави в ранішній росі.
Яке то щастя бачити моря,
Де схід і захід там,на хвилі,
А ключ птахів відкриє серцю враз,
Любов і згадки ніжні й милі.
Побачити красу улюблених Карпат,
Де у туманах сірих на світанку,
До сонця тягнуть сосни свій наряд,
І водограї падають із гір щоранку.
Яке то щастя бачити дітей,
І внуків ,що радіють щохвилини,
І бути у полоні їх ідей,
І цілувати погляди їх милі.
Яке то щастя бачити той світ,
Сади,поля,моря і ріки,
І вир життя у морі орхідей,
Побачити!Який то Божий дар людині!
05.04.21Р. І.І.ПИЛИПІВ.