Скажу я вам, синдром турета,
Хвороба різних сподівань,
Годину першу, ти як треба,
А вже згодом - повна ср..нь.
На побачення зібрався,
Освоїв гідний етикет,
Для зізнання сил набрався:
"Я б заїхав вам в дуплет!"
На співбесіді важливій,
У життя нормальне шлях,
Сказав директору грайливо,
Сісти дупою на цвях.
Ходив із друзями в театр,
Обличчя скотчем затулив,
На що невчасний мій оратор,
Собі під носа бубонів.
Язик - мій ворог, очевидно
Позбавив спокою надосі,
Хоча не так воно й огидно,
Казати гни..ам правду в очі.