Маленьке пожовкле місто
спалили німі горобці.
Я йшла там, така ж нечиста,
спустошившись на манівці.
Мені не згрубіла шкіра,
не вийшли із кров'ю слова.
Це ж бо доросле діло -
плювати з плеча на дива.
Судомно хапають кисті
останні тремткі олівці -
в маленькім пожовклім місті
співають німі горобці.