В той день, коли прокинешся собою,
Повіє вітер неминучих змін,
Твоє єство наповниться любов’ю,
І очі заблищаться від надій..
В той день, коли наважишся віддати,
Усе що маєш, навіть може більше,
Твоя душа навчиться високо літати,
Де розум твій не побував раніше...
В той день коли коханням безневинним,
Наповниш кожну кліточку себе,
Розквітне сад трояндово-вродливий,
Й теплом мов пледом тіло огорне.
В той день, коли повірити зумієш,
І віра непохитна є твоя,
Вдихнувши пристрасть у усе що мрієш,
Відчуєш що сьогодні ти Жива...
В той день коли прокинешся собою,
Від сну який тривав мабуть роки,
Ти не спіши, ти легкою рукою..
Не вчора й завтра, а сьогодні напиши!
20.06.2021
VDYACHNA