моє ж ти сонце! не сумуй,
ти бачиш більше за будь кОго !
я відчуваю цей твій біль,
він трохи теж мені знайомий.
стискаю кулаки свої
в безсильній злобі щось змінити...
все буде добре. просто - вір!
достатньо просто захотіти.
а люди ті.. нехай їм грець!
вони не знають, що втрачають.
забудь про них . це - не кінець,
це - осінь. листя опадає,
псується настрій день за днем.
не видно краю душі мукам..
а тим бридким і «зрячим» сукам
добра не видно і своїх знамен!