Думаю про тебе
І не можу думати про щось інше.
Думаю про те,
Як не думати про тебе більше.
Думаю.
І думки утворюють собою коло.
Ти давно пішов,
А мені й досі здається, що ти навколо.
Ти давно пішов,
А я й досі відчуваю твій запах.
Якщо твоя ласка,
Забери і його з собою завтра.