Всі євреї
з бородою,
око пейсом
заросло.
Ми ж пливемо
за водою,
за кермо –
жидів весло.
Україна –
не Ізраїль,
та керують в ній
жиди,
і будують її
раєм
для єврея
бороди…
А в окопах –
українці
за Вкраїну
на війні,
а в тилу –
євреї ниці
верхи
на хохла спині…
Що поробиш,
ті євреї
надурили
тих хохлів:
ті, що брались
в брадобреї –
подались
в жидівський хлів.
І хохлу не в радість
витів
тих борід
отих жидів,
він згадав,
як за совітів
під жидами
животів,
як за леніних
та троцьких,
джугашвілів
без душі
в кожнім тім
червонім році
жид той
голодом душив…
…………………
Та не кращі й ці,
що нині
правлять
досвідом батьків.
Українцям
в Україні
ця біда
з усіх боків:
що ліворуч,
що праворуч –
жид,
хохол
та кат-кацап,
і страшніший той,
що поруч
з бородою,
наче цап.
08-26 жовтня 2021 рік