Не спускайся із неба на землю,
Не здавайся за крок до мети,
Цілу вічність бреди через терні,
Десь на тебе чекають зірки.
Чи лети: твої крила не з воском,
Не розплавить їх сонячний жар,
Нехай буде безмежно непросто,
Ти знайдеш своє місце між хмар.
Тобі скажуть: «Здавайся, не вийде.»
Посміхнуться, рукою махнуть.
І це добре! Це значить ти вибрав
Хоч складний, але правильний путь.
Ти відвідай всі точки на карті,
Хочеш їздити - їдь далі всіх.
Справжні мрії завжди того варті
Щоби вперто боротись за них.