Я не скажу тобі сьогодні
Як багато ти значиш для мене.
В цьому світі ми всі самотні.
Я і ти - назавжди окремо.
Я, мабуть, промовчу і завтра,
Залишу цей секрет для себе.
Сподіватись на щось не варто,
Я і ти - як земля і небо.
Через тиждень чи два, за місяць
Я не скажу тобі ні слова
З тих, що мучать мене найбільше.
Я і ти не побачимось знову.
Та якщо мене якось спитають,
Може, років так через двісті,
Я відверто і чесно зізнаюсь,
Що любила тебе цілу вічність.