Вересню, вересню! Літні мурали...
В спогади влились амбітні хорали
Вмита, зализана пляжна Сахара
Цукром тростинним хрумтить.., Демерара
Лапки між дюнами промандрували
Нитки - стежиночки намалювали
Мов каравани на шлясі шовковім
Гори - бархани в житті мураховім
З першого погляду, літо вернеться
Подихом холоду нас не торкнеться
Чи помиляюсь..? Ба, тільки здається?
Осінь до хитрощів знову вдається
Сонце у клярі підсмажує хмари
Вітер здуває з дерев пеньюари
Все в оксамит перевдягнеться згодом
Згідно з усталеним кимось дрес - кодом