Я дивлюсь над головою на народження нової
Зірки, що, можливо, стане переродженням світів.
Вихід є, вхід за тобою, на плече кладу я зброю,
Обираючи дорогу і сприятливих вітрів.
І встаю на власні ноги, міцно зв'язані з кривою,
Що веде мене до миті, де колись мене зустрів,
Пан, що кличе всіх до бою, приучаючи до болю,
Поступово знову й знову творячи майстрів-богів.
Далі мудрощі і школу, я носитиму з собою,
Принципи від всіх сховаю до закінчення часів.
Надлюдську свою основу розвиватиму красою,
Гіпернова серед інших наднових моїх братів.
Увійду в перелік того, що своєю самотою,
Вирізняється і квітне за шаблонністю життів.