А ви, нам казали, що ніби не знали,
Що наче, не чули, не бачили кров?!
Коли ми синів на колінах ховали,
Своїх ви ховали під цвинтарем — знов.
Ховали, як псів по шматках у лахміттях,
Згорілих-зотлілих у чорній золі.
Ви, дух поховали, в смітті на століття,
В прокльонах убитих, в сльозАх матерів.
На суд призовемо, на наш та Господній,
Судити вас будуть в раю діточки!
З вас кожен отримав квиток у безодню…
Ваш символ свободи — Гулаг й Соловки!!!