Таке чарівне,ніжне слово Тато
Що значить для усіх дітей це слово?
Для мене значить це опора сильна...
Це та людина,яка завжди поряд
Яка своєї міцною рукою в скрутну хвилину допоможить .
Звертаюсь я до тебе тато
Великая тобі подяка.
За все що ти зробив для мене
Я з гордістю тобі можу сказати
Що ти найкращий в світі Батько!
Я дякую тобі за те що виховав мене
За те що дав мені безпеку.
Любов твоя до мене ніжна і велика
І я це відчуваю татку.
Я дякую за всі твої поради.
Веселі вечори у нас в кімнаті.
Я дякую за те що вчив мене варити їсти.
За те що вчив мене кохати міцно.
Розповідав мені історії цікаві,
Як Українці землі від ворога захищали.
За кожний день проведений з тобою разом.
І хочу ще багато раз тобі сказати:
Я дякую тобі за все мій любий Батько.