Країна прокинулась рано. І більше не спала
Враз ворог напав, і під залпи чужого вогню
Земля закричала натужно від леза кинджала,
Що трутою цілив у серце під давню броню
Щодень – пью новини я замість гарячої кави
У скотчі – вікно, а пісні - у воланні сирен
Не ради пошани, грошей чи примарної слави
Героями стали. Ми разом. Усі. В один день.
Звика голова, тільки серце – прийняти не може
Раби-"визволителі" волю катують мечем
В Писання не вірю. Але, якщо є в небі, Боже
Ти з нами. І жоден негідник від нас не втече!
03. 04. 2022