Темно . На вулиці ніч.
Вітер колише балкони.
Я з своїм "я" віч-на-віч.
Рушу у собі закони.
Пам'яті стріли стрімкі.
Серце ятрять без упину.
Наче птахи гомінкі.
Нишком у скроню цеглину .
Гострі шипи від троянд
В руки впиваються й ноги.
Відблиск минулих гірлянд.
Радості мої й тривоги.
Марево в цій темноті.
Жменя оман та ілюзій.
Мої думки - конфеті .
В них вороги мої й друзі.
Хочу заснути чимдуж.
Та закриваючи очі,
Мозок кричить "ані руш" .
Й знов ці гірлянди щоночі...
В цілому світі одна.
Як дикий звір у куточку.
Ніч- моя вічна стіна.
Душу в дрібненькі шматочки .