Все зміниться вже завтра.
А може ще сьогодні.
Як темна ніч міняє
На сонячну блакить.
Чого вартує правда,
Коли стоїш в безодні.
Весь світ вже зараз знає.
Й наш гімн уже шумить.
Все зміниться, послухай!
До нас вернеться наше.
І чисте мирне поле,
І веселковий гай.
І стихне завірюха.
Й вогонь ворожий згасне!
Бо ми так сильно молим,
І Бог нас чує, знай!