Людина закохана...бачить зірку зблизу
адже вона в думках до неї наближається
і навіть у серці відчуває кожну її сльозу
потому вночі уважно у небо придивляється...
Людина закохана...бачить зірку всередині
адже вона в думках ще вогником спалахує
є відчуття що разом в одне ціле сплетенні
а про любов кожна тінь її йому нагадує...
Людина закохана...бачить зірку скрізь
адже вона в думках вже на першому місці
і нагадаю-щоб бути разом спускайся вниз
на самоті не треба сидіти...красивій жінці...