Любий купи мені будь ласка квіточку
і напевно цим ще почуття підкреслиш
адже і порадуєш свою маленьку дівочку
і обіцяю гарячий поцілунок ти одержиш...
Любий купи мені будь ласка і ромашки
і напевно так вогонь в очах тоді розпалиш
адже від них по тілу пристрасті комашки
ну іде скоріше...ти навіщо жінку дразниш...
Любий купи мені будь ласка ще півонії
і напевно вже ніколи не буде боліти голова
і відтоді заживемо душа в душу у гармонії
і скоро зрозумієш що я як завжди права...
Любий купуй що я сказала а не крапиву
і напевно що від неї ти скоро обпечешся
і не розсміюся а тільки...слізно зареву
знай гадюка в гаражі теж ти не спасешся...