Як диви́тись з гори на Черні́вці,
Ви́дно ба́ні, шпилі́ і дзвіни́ці
Серед буйних дерев -
Гарне місто старе́ !
Вікові́ стереже таємниці !
* * *
Є в Черні́вцях на що подиви́тись -
Побродить, погулять, роздивитись !
У кав'ярню зайти,
Тихе місце знайти
І на хвильку від справ віддалитись !
* * *
Річка Прут протікає в Черні́вцях,
Стрімко в річці вирує водиця ...
З чистих гір пли́не вдаль,
В ній води - не обма́ль !
А як повінь, то страшно дивиться !
* * *
На весні́, біля парку культури,
Розквітають роже́ві саку́ри !
Та краса неземна,
Лю́дям Богом дана́,
Щоб на квіт той злітались Амури !
* * *
У весня́ному місті Черні́вці
Гарні ді́вки, жінки й молодиці !
Серед квітів живуть,
Наче квіти цвітуть !
Не жінки́, а якісь чарівни́ці !
* * *
У славетному місті Черні́вці
Роз' їжджають авто по бруківці !
Їх там дуже трясе,
Часто ю́зом несе !
Для авто - то дороги-убивці ...
* * *
В центрі славного міста Черні́вці,
Неможливо десь стать на паркі́вці !
Як приткну́всь десь - дивись ...
При́йде коп - стережись !
Не погладить тебе по голівці !
* * *
10.06.2022 р.
м. Чернівці
Фото https://st.depositphotos.com/1027803/3096/i/600/
depositphotos_30960021-stock-photo-watercolor-painting-of-the-cityscape.jpg
Дякую, пані Світланко за всі побажання, за візит, радий, хоч трішечки занурились в атмосферу Чернівців .
Буде мирно і тихо - побуваєте скрізь, де захочете