Негадано у жінки з'явився якось песик
це чудо несподівано доля їй подарувала
вона назвала його як смаколик-Персик
а ще співала пісеньку коли сумувала:
Приспів
О песик - Персик ти майже чудо
моя малесенька і волохата ягідка
адже без тебе було жити дуже худо
для серця моєго - ти знахідка...
Негадано у жінки з'явився кращий друг
це чудо з радістю від щастя верещало
і гучний гавкіт було чутно ще навкруг
але йому хазяйка тихесенько співала:
Приспів
О песик - Персик ти майже чудо
моя малесенька і волохата ягідка
із задоволенням потріпаю твоє вухо
і буду корити але скажу це лагідно...
Негадано у жінки з'явився у неї захисник
це чудо перехожі обходять десятою дорогою
але у власниці собаки страх раптом зник
вона вигулює завжди з піснею знайомою:
Приспів
О песик - Персик ти майже чудо
моя малесенька і волохата ягідка
і знаю що без тебе буде скрутно
адже вже відчуваю немов я матінка...