Що таке кохання? Чи відповідь я знаю?
Звідкіль воно приходить і куди біжить?
Чи довго його серце у собі тримає?
І головне питання любить чи не любить?
Давно живе кохання на цьому білім світі,
І вірю, що ніколи й нізащо не помре,
У ньому така сила убивча й непомітна,
Яка всі перешкоди на шляху зітре.
З коханням поруч ходять ненависть, зло і помста,
І головне з дороги любові не зійти,
Бо в серці оселиться тії злоби вдосталь,
Що буде для душі тягар такий нести.
Кохання ж робить диво хоч часом і невчасно,
Не в бажаному місці, у випадковий день,
Заповнюється серце почуттями рясно,
Прекрасно це настільки, що хочеться пісень.
З народженням планети вирішальним воно стало,
Невід'ємний і таємним, найсильнішим серед нас,
Почуття з яким чіткої правди і не знали,
На цю правду й з'ясування лиш потрібен час.
І що таке кохання стане зрозумілим,
Звідкіль вони приходить і куди біжить,
Його можна впіймати в серце, в душу,в тіло,
І втратили водночас в одну маленьку мить.