Моя родина - це вся Україна.
Це мова і пісня її солов'їна.
Це вітер і поле, це ліс і дорога,
Це сонце та квіти, це дощ і негода.
Не завжди цінуєш і любиш, що маєш,
Лише лиєш сльози, коли щось втрачаєш.
Навчитись любити свою Батьківщину
Так само потрібно, як свою родину.
Колись мудрий дядько сказав мені фразу:
"Усе не збагнеш ти у світі одразу
Із досвідом прийде мудрість й знання,
Родина твоя - це вже надбання''.
Бо з часом відходять люди у вічність,
Тому не втрачай свого часу величність -
Даруй людям усмішки й теплі слова,
Нехай відчувають підтримку сповна.
І знай, ти не сам, допоки живе Україна!
Вона - це твій дім та велика родина.
Щасливі ми, друзі, бо краєм багаті,
Хай згинуть наші вороги прокляті!
Н.П.