Дивлюсь тобі в губи...
Та ні, я не ніжно!
Я взяв тебе грубо,
І кинув на ліжко.
Горять твої очі,
Ведуть за собою,
Вони ж так і хочуть
Не дати спокою.
Тобі в'яжу руки,
Тремося до струму.
Без пауз, зі звуком,
Ти стогнеш, як пума.
Ти любиш трофеї:
Подряпала плечі.
Яка епопея...
Продовжимо вечір.
Дивлюсь тобі в губи,
Розказують очі:
— Беру тебе грубо,
Ти ж так цього хочеш.