Смілива !
Епатажна !
Співала
"Тинди-
Ринди"...*
Ич,
Чоботи,
Камуфляж,
Аби
Вражати
Інтелігенцію
Коломийками
Андеграунду.
* "Тинди-ринди" - пісня з репертуару Вікторії Врадій.
Сестричка Віка - Вікторія Врадій - епатажна українська співачка рокового жанру.
На легендарному першому музично-пісенному фестивалі "Червона Рута" 24 вересня 1989 року патріотичною піснею "Ганьба" вразила глядацьку аудиторію національними мотивами і стала переможцем дійства разом з "Братами Гадами" та іншими виконавцями. Саме там, за два роки до кінця УРСР, слухачі розмахували жовто-синіми прапорами, а чернівецька міліція намагалася їх відібрати.
Мала неабиякий успіх у молодіжному середовищі. Її шляггер "Мамо, я дурна " часто лунав по студентських гуртожитках тієї пори. Дивакувата, епатажна, свободолюбива...вона була і залишається родзинкою української контркультури.
Пізніше виїхала до США на п.м.ж.