Трапилось так: гроші украли
Свої ж, у бідного hello,
І щось розвідники збрехали,
І розпочалася війна...
Вже ясно всім, що "лоханувся",-
Чотири дні давно пройшли,
Та досі він не схаменувся,
Хоч сорок тисяч полягли
Його солдат. Він пів-росії
Положить, щоб убити нас,-
Такий скривавлений "месія",-
Загарбав Крим, вліз на Донбас.
Але йому і цього мало,-
Він же будує "руський мир".
І вибрався із-під завалів
Страшний, жорстокий руський звір.
...Іноді розум людям служить,
Щоб виправляти помилки,
Іноді совість щось розбудить...
Тут глухо все. І на віки.