Знайди мене, коли богемні прелюдії зійдуть молоком,
Коли в ідеях загинуть титани,
а сльози смолою припечуть рани.
Мої скелети вистукують сальсу з отруєним кілком,
Але знайди мою руку, коли втікатимеш від самообману.
Не знаю на ім'я жодного з твоїх богів, не тесатиму ідолів,
але ти чуєш кожен із моїх снів,
де саундтреком - наш зболений гнів.
І коли знову заснеш, увіруй в моїх вседержителів,
вони стерегтимуть кожен з твоїх світів.
Коли зірки вибухають, змінюю імена та маски,
вриваюсь у їхні кімнати вихором,
ламаю вуста, розчиняюсь віддихом.
Коли спересердя скидаю шкіру, не рахую поразки,
на світанні плачуть планети, і я обертаюсь триптихом.
Після таких прощань жінкам не дарують квіти,
сковують ноги німими путами,
впорскують яду, не шукають смути.
Якщо доля - забути наші рядки та злетіти з орбіти,
то нехай твої струни востаннє заплачуть спокутою.