Емоції загинули в бою
Спустошивши і так порожнє тіло.
Не покажу я душу вам свою
Не плачу не сміюсь, а так хотіла.
Минулому немає вороття
Старий альбом згорає та не гріє
Немає ні жалю ні каяття
Все що співало те тепер німіє.
Я бачу очі, в них нема тепла,
В них роздуми якісь не зрозумілі
Куди й від кого ти скажи втекла?
Невже знайшла нові сторінки білі?
Ты пишеш, пишеш, пишеш та нема
Що вкласти у порожнє теє тіло.
Ти думаєш що ти така одна
Та ти не обрана ти просто не зуміла.
Прийми свій біль, щодужч кричи, ридай
Кричи щоб всі світи ты розбудила
Від тих світів частинки ти вбирай
Із них будуй міцніший стержень тіла.