1.
Мене часто хвилюють речі,
Що не мають мене хвилювати
Я не бачу шляху для втечі,
Я сховався від світу за грати
Я не можу ні з ким спілкуватись,
Наче світ відвернувся від мене
Параноя посилює натиск
Темних дум моїх коло шалене
У середині гнів та тривога,
А навколо важке повітря
Я від цього втрачаю голову
І втрачаю себе непомітно
Поміж днів я блукаю як привид
І не бачу на що мені спертись
Я забув коли був щасливим,
Заганяє у розпач серпень
2
Серпень серпом по серцю
Безжально жорстоко б'є
Як пережити все це?
Як зберегти себе?
Знову хвилюють неврози,
Зайвих емоцій хвости
Знаю усе та не в змозі
Стан цей перемогти
Наче для світу я зайвий
Надто важке відчуття
Світ, що навколо зникає,
Ледве витримую я
Серпень сумний та жорстокий
Душу на шмаття рве
Трохи лишилось допоки
Він доконає мене...