Атеїзм . Під Тік Біла хмара і під " осінь " ДДт .
- чому я не вірю в твої слова ? Чому не вірю в кохання .
Я вічно був атеїстом . І не вірив в слова . Що таке кохання -
гета небо
Кава рветься у небо , і кохається з димом і різними почуттями .
Може в небі - є ти , те , що від тебе лишилось .
І воно вічно кохається .
Але я атеїст .
Кавопіри все кохаються , а небо небо ...
Maybe I just wrong when not
to belive in love .
Кохається дим із кавою
кохання - геть від землі .
Я міряв усе лінійкою і геометрією .
А хіба можна виміряти кохання ? Воно - у небі .
Там любляться кава із димом .
Can I trust you
Can I belive you
все що не виміряти лінійкою -
того нема .!
Кавопіри п'ють каву , дим кохається з кавою в небі ...
Can I trust you Can I belive You ?
коли кохання нема - бога нема і кохання нема ,
лишилась лиш кава і дим .
Все в світі примарне .
примітки
гета -білорус -це
Liiia Wintersen
Lovenik Domenik Gekkelberry Fin