... нема худих, вони тендітні,
Нема товстунь, є пишні пані,
Привітні є і непривітні,
Усякі, було, знані…
Були на раз, були на більше,
Навічно не бажалося ніко́го…
Була би краща, а не гірша
І мало разу лиш одно́го…
Одні на волю, другі в друзі,
Усіх розсіює життя…
Кохання в ліжку, кохання в лузі,..
Як хрестиком чи гладдю вишиття …
Його жадання, вічний поклик,
Не бачу і в еротиці я зла…
Мистецтва тіла і любові окрик
Душа іще бажання зберегла…