П’ятнадцять каменів – як гори зблизька,
А ти, трирічна, сходиш без зусиль.
Первосвященник в храм Єрусалимський
Тебе ввійти, дитину, запросив.
Це дівчинка? Чи світлий ангел може?
В молитві віруючий люд завмер.
Захарія відчув всю силу Божу –
Коли зайшла ти в місце для пожертв.
Закони Вищі бачимо у дії,
Де справжня віра сяє, мов зоря.
Благочестива матінко Маріє,
Не залишай без захисту вірян.
Закони християнські вчи любити,
І покаяння щире їх прийми.
Пом’якши серце, збережи нам діток,
Вся Україна молить зі слізьми.
П’ятнадцять каменів… Складна дорога…
Ісус зміцнить у вірі, Божий Син.
Ми славимо Пресвітлу матір Бога
Й вручаємо себе на всі часи.