О Боже милий! Чуєш, голоси?
Спини війну! І захисти від болю!
Благослови! Дай витримки і сил
Пройти тяжкі випробування долі!
Зціли нам душі, скривджені до ран!
Нехай вдова і мати не голосять,
Щоб в наглій смерті люд не помирав,
Спини жорстокість і свавілля… Досить!
Кров України ллється… Кожен метр
Вертаємо і платимо життями.
А світ, здається, в подиві завмер.
Не може все ніяк прийти до тями.
У жилах стигне кров від лютих битв,
та вистоїть, мов сталь, боєць. Повір нам!
І молять голоси одне: аби
почути знову – Україна м и р н а!