Діла свого ми свідомі
Вчинки маємо вагомі
Нищим зло, оберігаєм
Синю лінію тримаєм
Знаєм ми, що тяжко буде
Бо ми теж - звичайні люди
Але ми міцної волі
Біжимо на зустріч долі
Українці ми завзяті
Вірні будемо посвяті
Присягали ми служити
Право й волю сторожити
Честь держави поважати
Український стяг тримати
Самовідданані діяння
Окрилять нові бажання
Загоряться, змотивують
Гідні вчинки нас будують
Наші принципи лунають
Нехай люди теж їх знають:
Перший - чесність!
Другий- професіоналізм!
Третій- самовідданість!
Академія наш девіз - гідні довіри!