БАТЬКО НАШ БАНДЕРА! УКРАЇНА МАТИ!
МИ ЗА УКРАЇНУ ПІДЕМ ВОЮВАТИ!
НАТОВКМАЧИМ ПИКИ ОСОРУЖНІЙ ВАТІ,
ЩОБ НЕ ЗАВАЖАЛИ ЖИТИ В РІДНІЙ ХАТІ!
У МОСКВУ СПРОВАДИМ ВСІХ КОЛАБОРАНТІВ,
ЗВІЛЬНИМ УКРАЇНУ! ЗНИЩИМ ОКУПАНТІВ!
Батько наш Бандера! Україна мати! Ми за Україну будем воювати!
Мову, гідність, волю - будем захищати!
Брехунів і блазнів - копняками гнати!
Щастя бути сильним, а не вішать носа
Нумо проганяти з душі малороса!
Як учив Бандера
Самостійним стати
З мсклями мови
спільной нам не мати
Гнати окупанта гідно і завзято
Стати врешті паном у своїй же хаті
Заповів Бандера
І прийшла година
Хтось один промовить
"Слава Україні!",
Хтось один промовить,
Відгукнуть мільйони:
«Слава Україні!
Всім Героям Слава!»
(Оригінальна пісня має трагічну оповідь. Не маю на меті якось спаплюжити первісний зміст, лише зробити варіянт, де закладено геть інший, більш наступальний і бадьорий зміст на сучасний лад.
Автор першого стовпчику і правок - Андрій Дворніченко)