Маємо
Авіакатастрофу, *
Розуміємо
Катастрофу :
Російська
Юрба
Тероризує
Традиційний
Етер !
*Авіакатастрофа - 17 липня 2014 року в Донецькій області, захопленій тоді російськими регулярними військами, з їхньої ж зенітно - ракетної установки "Бук" був збитий міжнародний пасажирський літак Boеing 777. Жертвами трагедії стали 298 пасажирів, більшість із них - громадяни Нідерландів.
Слідство у цій справі довело пряму причетність до збиття повітряного судна місцевих терористів, якими командували росіяни і вищого керівництва кремля.
Марк Рютте - нідерландський політик, керівник Народної партії за свободу й демократію, прем'єр - міністр Нідерландів з 14 жовтня 2010 року.
"Україна повинна перемогти росію !", - заявив високоповажний урядовець. І активно допомагає разом з нідерландським народом ЗСУ, піклується українськими біженцями.
Щиро дякуємо країні Тюльпанів за мужню підтримку для процвітання Свободи та Демократії в Україні !