Сніг мете, Мороз казковий,
Візерунками чудить!
Заметіль чаклує вітром,
Кіньми білими летить!
Розігралась хуртовина,
Виє, стогне та гуде!
У страшну таку негоду,
Бідним дітися ніде.
Схаменіться зимні сили!
Ви притримайте коней!
Люди й звірі- всі єдині,
Просять за своїх дітей!
У казкову ніч Різдвяну,
Ми чекаєм на дива.
Але ви вже дуже ревно!
Взялись за свої права.
Ми з повагою вклонімось,
Вам, володарі зими!
Просимо, щоб схаменулись,
Й нам зі святом помогли!
Подаруйте нам казкову,
Дивовижну ніч Різдва!
Щоб у пору загадкову,
Скрізь відбулися дива!