«...нічого ніхто не нав’яже — ні Європа, ні США, ні Росія. Все це зникне. Ми будем жити до тих пір, поки тут будуть такі люди, які кажуть: «Я вірую в Бога, в чистоту людських відносин, в чистоту душі, в те, що Господь сотворив світ для чистоти, а не для абсурду і маразму, в який нас сьогодні хочуть вкинути. Не вірте телевізору, радіо, не вірте журналам і газетам — це все брехня. Це заробляння грошей і задоволення своїх тваринних потреб» (о.Іван Рибарук, книга «Це дуже важливо», 2011, Криворівня).
«Коли нема Любові, то не є молитва» (він же).