Привіт тобі
Тебе вітаю завжди я
В тобі одній себе вбачав
Життя своє тобі віддав
Не бачив більше жодних справ
Та час ішов, пора минала,
Тебе цінити стало мало
І іноді сил не хватало
Я далі йшов немов сліпий
Себе знецінив
Тебе почав не розуміти
Ти так зросла
Тобою я завжди пишався
Твоїм волоссям надихався
В твої очах я потопав
І я втопився, для тебе здався
Капітуляція прийшла
Війна, і наше непорозуміння
Ми і кохали, і прощали
Але той сум, та ціль яка була,
Та глиба непохитна
Втомилась ти, втомився я
Пробач мене, що не зумів,
Стояти непохитно
Тебе кохав, любов моя
Ти надскладна, моя лебідка