Настане час - ординців переможем!
ПроГонимо, із Батьківщини, іх усіх!
А потім, вирвемо з корінням,
Усіх отих, мерзотних/огидних і смішних.
І злине час, і ми залижем рани,
Залишуться одні страшні рубці.
З погордою, носитиму я шрами,
Отримані за Батьківщину, в "м'ясорубці" тій.
Я - воїн! Син свого народу,
Що вистояв і дав орді останній бій!
О, сили неба! Скільки побратимів,
Я поховав у цій святій землі?!
_________________________
*Suum cuique (лат.): кожному своє - класичний принцип справедливості.
24.03.2023