Видихнув. Не повірив собі,
Знову лишив на потім.
Зорі, небачені сни,
Врожаї з кров'ю і потом.
Дні припинили носити назви,
Зникли числа і місяці.
В пам'яті тільки одна дата,
Початок я бачу в кінці.
Зупинись. Широко
Розплющуй очі. Дивись.
Вирвало ще один день.
Хочеш того чи не хочеш,
Ніхто не питає. Мій дзен.
Сьогодні я знову ніхто
І в тому моя радість.
Чисте сукно. Полотно.
Вода у відрі, без хвиль.
Лише заздрість, здіймає
Останню бурю. Не моя,
Не твоя, первісна.
Я сам собі доля,
Сам собі воля і біль.
Видихни. І просто йди.
В нікуди і звідусіль.